Direcció

Torna l'espectacle total del Llámalo X

09
/
05
/
2023
Torna l'espectacle total del Llámalo X

Aquest espectacle és la culminació d'un projecte multidisciplinar de les àrees d'arts escèniques, música, anglès, literatura castellana i literatura catalana on els alumnes treballen coneixements d'aquests àmbits d'aprenentatge i desenvolupen habilitats i valors claus per al seu desenvolupament acadèmic i personal. Consciència, cognició i emoció van de la mà i es materialitzen damunt d'un escenari en una feina col·lectiva plena de talent, solidaritat i esforç.

L'espectacle d'enguany Motu Proprio és la cinquena edició del Llámalo X

Però, què és en realitat el Llámalo X? Posem-ho en paraules d'una família que va assistir a l'espectacle:

"Volem agrair, primerament, la feina feta i la dedicació extra a professors i professores implicats i responsables de l'activitat.

Voldríem també destacar l'emoció de veure tants joves compartint l'escenari i l'experiència de crear un moment tan especial, i per efímer, únic, que impacta de forma directa sobre les seves emocions i les de tots els que hi érem.

Cal agrair també l'esforç de tots i totes les joves que van passar per l'escenari, superant pors, vergonyes, inquietuds, mostrant-se de forma oberta i transparent, com només es pot fer sent molt generós. Ahir hi havia molt de talent humà dalt de l'escenari!I, per últim, agrair a la resta de parts implicades, perquè, com tot bon projecte, les coses mai són resultat d'un sol esforç, i és la suma el que fa que passin coses com les d'ahir.

Més enllà de les valoracions que cada un pugui fer, de les percepcions personals o de l'experiència en concret, el que ahir vam veure dalt l'escenari de l'auditori amb Llámalo X va ser un espectacle interdisciplinari que ens emocionava perquè s'hi respirava professionalitat, sensibilitat i compromís. I fer això amb joves no només té més mèrit, sinó que ho fa més necessari per a una societat més sensible, noble, empàtica i compromesa.

Gràcies i enhorabona"