Activitats extraescolars 2018-2019

Us presentem la proposta d'activitats extraescolars del curs 2018-19. Una proposta educativa, variada i de qualitat amb activitats tant al migdia com a la finalització de les classes de la tarda per a passar-ho bé mentre continuem aprenent a l'escola, sense desplaçaments ni pèrdues de temps, en un ambient i en un entorn coneguts i amb els valors educatius propis de El Casal.

 

Descripció de les activitats:

 

KIDS&US  

Kids&us us proposa realitzar l'activitat d'anglès extra-escolar a El Casal per oferir a tots els seus alumnes l'oportunitat d'aprendre anglès mitjançant una metodologia amb garanties d'èxit i de la forma més natural, dinàmica i divertida!

Kids&us utilitza una metodologia d'aprenentatge de l'ànglès pròpia, complementària amb la que fem servir a l'escola, basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés que s'ha demostrat infal·lible.

Kids&us oferirà a El Casal els següents nivells:

Els infants de P3 realitzaran el nivell del personatge SAM.

Els infants de P4 i P5 realitzaran el nivell del personatge EMMA.

Els infants de 1r i 2n de primària el nivell del personatge OLIVER.

Els infants de 3r i 4t de primària realitzaran el nivell JR. STARTER.

Horari: tots els dies de la setmana de 14 h a 15h (usuaris del menjador) o bé de 17 h a 18 h.

Preu: 66 € / mes

 

ALOHA

Us proposem l'activitat de desenvolupament mental per a infants que podran realitzar els alumnes de El Casal entre 5 i 13 anys a partir d'octubre del curs vinent.

El programa ALOHA Mental Arithmetic utilitza l'àbac per a l'ensenyament del Càlcul Mental mitjançant el joc i la participació, permetent potenciar el desenvolupament de l'hemisferi dret del cervell, on hi resideix la capacitat de memòria visual, l'atenció, la concentració i orientació, la creativitat, la intuïció...

Com a resultat del desenvolupament d'aquestes habilitats, els alumnes desenvolupen una excel·lent habilitat per al càlcul mental, aprenen a solucionar problemes de forma eficaç i, en definitiva, milloren en totes les assignatures.

Horari: dilluns i dimecres, de 13.45 h a 14.45 h (usuaris del menjador); o bé dimarts de 17.15 h a 19.15 h

Preu: 55 € / mes

Matrícula: 60 € (alumnes nous)

 

NEXT

  • PSICOMOTRICITAT. MOVIMENT I CONFIANÇA

Activitat extraescolar dirigida a infants de P3 i P4 amb l'objectiu de potenciar la seva formació integral i desenvolupar l'expressió de la personalitat a través del cos.

Aquesta activitat extraescolar és el complement perfecte per a les sessions de psicomotricitat que es fan en horari escolar.

  • INICIACIÓ ESPORTIVA. ESPORTS I CONTROL

Activitat per a infants de P5 i 1r de primària amb l'objectiu d'aconseguir una aproximació a les diferents pràctiques esportives: bàsquet, futbol, bàdminton, atletismes, etc.

Aquesta activitat té com a finalitat el desenvolupament de la psicomotricitat i la coordinació mitjançant la pràctica de diferents esports, amb la possibilitat de participar en trobades esportives amb altres escoles.

  • MINIBÀSQUET

Activitat per a infants de 6 a 8 anys dirigida pels tècnics del Club Esportiu Sant Nicolau. El bàsquet és l'activitat esportiva principal d'aquest Club que compta amb 27 equips federats en totes les categories, masculins i femenins, tots ells adaptats a les necessitats i capacitat de cada nen i cada nena, amb la garantia educativa de l'escola Sant Nicolau.

Horari: dilluns i dimecres de 17 h a 18 h, o bé dimarts i dijous de 17 h a 18 h

Preu: 35 €/mes, un dia per setmana; 55 €/mes dos dies per setmana.

 

HOQUEI PATINS

A Castellar del Vallès tenim la sort de jugar a hoquei patins. Per gaudir d'aquest esport, fomentar-lo i fer-lo crèixer, oferim als nostres alumnes la oportunitat d'iniciar-se en aquest esport a partir dels 3 anys. Tots els infants milloraran la seva psicomotricitat i aprendran a patinar. Alguns d'ells continuaran jugat a hoquei patins, però també els pot servir per fer patinatge artístic o fins i tot els hi resultarà molt fàcil començar amb l'esquí. El mètode a seguir pels monitors de l'Hoquei Club Castellar gira entorn a l'aprenenatge natural que ofereixen els jocs de mobilitat, sense directrius tècniques. 

Horari: dilluns, de 17h a 18 h

Preu: 22 €/mes. El Club aporta tot el material (patins, proteccions, estics...)

 

CREATIVITAT amb Enric Aguilar

Primer contacte tècnic amb el dibuix i amb la pintura. A partir del 4 anys.

Horari: dimecres o dijous, de 14h a 15 h (usuaris del menjador)

Preu: 27 €/mes.