Presentació i objectius de l'Associació

L'Associació d'Alumnes i Exalumnes del Col·legi El Casal és una entitat sense ànim de lucre integrada dins l'estructura del Col·legi El Casal, i que col·labora estretament amb la seva fundació.

L'Associació va ser constituida el 16 de juliol de 2013 per Jaume Pujol Angulo, Miquel Romeu Camps, Salva Serra Trujillo i César Sánchez Moreno.

En poden formar part totes aquelles persones que són alumnes o exalumnes del Col·legi El Casal, i també familiars i amics d'aquests

Objectius de l'Associació

1. Col·laborar en el projecte educatiu del Col·legi El Casal, preservant l'ideari del seu fundador, en Gregorio Sánchez Moreno.

2. Facilitar la transició de l'escola al món laboral, ajudant a desenvolupar les aptituds i millorant els coneixements dels associats. 

3. Fer possible el contacte amb les persones o entitats necessàries perquè els projectes tirin endavant per tal de trobar la manera de fer realitat les nostres aspiracions de creixement personal, professional i social, i de la millora de la condició humana en general.

Per assolir els objectius de l'Associació, volem construir una xarxa de contactes que fomenti una comunicació directa i faci possible la creació i difusió dels projectes de l'associació per a tothom, associats, entitats, institucions educatives i empreses col·laboradores.

Els mateixos associats, utilitzant aquesta xarxa, seran els responsables de fer les propostes que finalment acabaran generant els projectes de l'associació, que podran comptar amb la col·laboració dels associats que hi estiguin interessats.

Com fer-se soci?

Descarrega't el fullet informatiu amb la butlleta d'inscripció. La butlleta la pots enviar o portar en persona a l'escola. Ésser soci és gratuït.